14 ноября 2020

Міжкімнатні Двері Маестра Новий Стиль

Міжкімнатні Двері Маестра Новий Стиль

#Міжкімнатні #Двері #Маестра #Новий_Стиль

Колекція міжкімнатних дверей від виробника ТМ «НОВИЙ СТИЛЬ» розроблена з урахуванням потреб покупців середнього і високого цінового сегмента. «Маестра» - це якісні збірні двері з довговічною міцною конструкцією. Кожна модель складається з таких деталей:

Стоєв з соснового бруса;

поперечки;

Фільонки з МДФ;

Скло сатин або чорне скло 4 мм;

ущільнювачі;

Стягнуті гвинти.

Такий принцип збирання дозволяє при бажанні замінити пошкодити деталі. Двері «Маестра» виробляються по бескромочной технології. Покриття з ПВХ-DeLuxe повністю огортає окремі деталі вироби, завдяки чому вони виглядають цілісно і естетично. Торці приємніше на дотик, ніж при покритті кромкою. При такій технології усувається ймовірність пошкодження країв під час експлуатації, так як вони повністю приховані цільним ПВХ-покриттям.

Такий широкий вибір різних конфігурацій одного дверного полотна дозволяє встановити двері однієї моделі в усі кімнати будинку. Всі полотна колекції «Маестра» ідеально поєднуються між собою.

Телефонуйте до нас в Компанію "Тепло та Затишок у Вашому Домі" місто Кривий Ріг вже Зараз, і Ми з Радістю Відповімо на Всі Питання які Цікавлять Вас (098) 013-90-49 Sergei Vasilyevich Viber/WhatsApp

Наш сайт: https://remont-kr.zakupka.com

Пожаловаться модератору