12 февраля 2021

Двері VIVA Новий Стиль

Двері VIVA Новий Стиль

#Двері #VIVA #Новий_Стиль
Viva - вічне якість і краса

Двері європейської якості тепер доступні всім завдяки невтомній вдосконалення і розширення асортименту ТМ «Новий Стиль». Ми регулярно відстежуємо новинки дверного ринку і створюємо кожну модель, керуючись почуттям стилю і неперевершеним смаком. Колекція «Viva» втілює непокірний дух свободи і вражаючий дизайн.

Унікальність конструкції моделей «Viva» укладена в відсутності поперечок. Дверне полотно складається з фільонок МДФ з чергуються скляними вставками і двох Стоєв з соснового бруса. Додаткова міцність досягається за рахунок надійного скріплення деталей шкантами і клеєм. Відсутність поперечок привносить особливу родзинку в дизайн кожних дверей, натякаючи на безмежність простору і популярне в сучасних інтер'єрах волелюбність. Крім того, особливості конструктиву колекції «Viva» відповідають правилам нових напрямків в дизайні інтер'єру:

- чітка геометрія;

- прямі лінії;

- відсутність зайвих деталей;

- симетрія;

- чергування матових і глянсових елементів.

Така концепція робить лінійку дверей «Viva» ідеальною для доповнення інтер'єрів в стилі техно, хай-тек, промисловий, індустріальний, ар-нуво, авангард, ф'южн і футуризм.

Телефонуйте до нас в Компанію "Тепло та Затишок у Вашому Домі" місто Кривий Ріг вже Зараз, і Ми з Радістю Відповімо на Всі Питання які Цікавлять Вас (098) 013-90-49 Sergei Vasilyevich Viber/WhatsApp

Наш сайт: https://remont-kr.zakupka.com

Пожаловаться модератору