5 февраля 2021

Двері Сімплі Новий Стиль

Двері Сімплі Новий Стиль

#Двері #Сімплі #Новий_Стиль

Міжкімнатні двері під фарбування колекції «Сімплі» від ТМ «Новий Стиль» - це бюджетний варіант оформлення дверного отвору. Це каркасно-щитові дверні полотна зі штампованими HDF-панелями - скінами.

За допомогою вакуумного пресування на поверхню полотна наноситися деревна структура, яку можна з легкістю пофарбувати в будь-який колір, що підходить під інтер'єр.

У колекції є міжкімнатні двері під фарбування таких моделей:

• «Вензель»;

• «Класік».

Всі вони виробляються в глухому варіанті і зі склом сатин. Різні дверні полотна добре поєднуються між собою. Можна ставити засклені або глухі варіанти однієї моделі для різних кімнат.

Двері під фарбування дають свободу дизайнерської думки. Їх можна покривати однотонної фарбою в колір дерева або яскравими насиченими відтінками. Для дитячої кімнати підійдуть:

• Фіолетовий;

• Жовтий;

• Зелений;

• Блакитний.

Можна використовувати популярні для сучасних інтер'єрів кольори - чорний, сірий, пастельний. Для дизайну під старовину можна додати патірованіе, розлучення, напилення бронзою або золотом. При вдалому ансамблі з фурнітурою і антикварними меблями такі авторські міжкімнатні двері доповнюють оригінальне оформлення. Полотна покриті ґрунтовкою, тому можна залишити при бажанні чистий білий колір, що гармонує практично з будь-якою обробкою стін.

Телефонуйте до нас в Компанію "Тепло та Затишок у Вашому Домі" місто Кривий Ріг вже Зараз, і Ми з Радістю Відповімо на Всі Питання які Цікавлять Вас (098) 013-90-49 Sergei Vasilyevich Viber/WhatsApp

Наш сайт: https://remont-kr.zakupka.com

Пожаловаться модератору