1 декабря 2020

Двері Лілу Новий Стиль

Двері Лілу Новий Стиль

#Двері #Лілу #Новий_Стиль

Лілу - модель міжкімнатних дверей колекції Мода.

У міжкімнатних дверей Лілу втілена ідея поєднання в рівній мірі дерев'яних і скляних елементів. Широкі прозорі прямокутники чергуються зі скляними смугами, яке можна зробити з матового або чорного скла. За рахунок такого варіанту скління проникає достатньо світла в приміщенні. При цьому конструкція збірної двері Лілу надійна і міцна. Значний вид дверного полотна передає відчуття захищеності і комфорту.

Екошпон - це плівка, виготовлена ​​за технологією CPL (абревіатура «Continious Pressure Laminates», з англ. «Покриття під тривалим тиском»). Основна сировина для цього матеріалу - деревні волокна і синтетичне сполучна речовина. У виробництві використовують тільки екологічно чисті найдрібніші частинки дерева. В процесі вони піддаються ретельній забарвленням, перемішуються і склеюються. В результаті з-під двухленточние преса виходить тонка плівка з однорідним кольором, що імітує колір натурального дерева. Поверхня такого матеріалу має структурний hi-tech ефект, що максимально наближає його зовнішній вигляд до природного.

Телефонуйте до нас в Компанію "Тепло та Затишок у Вашому Домі" місто Кривий Ріг вже Зараз, і Ми з Радістю Відповімо на Всі Питання які Цікавлять Вас (098) 013-90-49 Sergei Vasilyevich Viber/WhatsApp

Наш сайт: https://remont-kr.zakupka.com

Пожаловаться модератору